Retourneren

U heeft het recht om voorraadproducten zonder opgave van redenen te retourneren. Dit geldt niet voor producten die speciaal zijn besteld of een restpartij is.
  • U heeft 14 dagen om uw bestelling te retourneren
  • De producten zijn onbeschadigd en in de originele verpakking
  • De producten zijn nog niet verwerkt
  • Het retourneren van uw bestelling in ons magazijn in Hoofddorp is kosteloos. Het opsturen van uw retour is voor eigen rekening.
  • Wij controleren of uw retour volledig en kloppend is
  • Het bedrag wordt geretourneerd binnen 8 werkdagen

Het is helaas niet mogelijk om uitlopende producten en restpartijen te retourneren. Deze producten hebben namelijk tinten die niet meer worden geproduceerd. 

Dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Wanneer het grote tegels betreffen, moet hier een groottransport voor worden ingepland. Kleinere producten en tegels kunt u via een pakketdienst naar ons opsturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Indien uw bestelling schade heeft opgelopen bij levering, vragen we u om zo snel mogelijk foto’s op te sturen naar [email protected]. Indien we het product nog voorradig hebben, zullen we gelijk een nieuwe levering inplannen. Indien het een uitloopproduct betreft, zullen we ook voorzien van eventuele alternatieven of uw bestelling annuleren en het bedrag aan u retourneren. 

We kunnen enkel overgebleven pakken retour nemen wanneer u meer dan 3 pakken van dezelfde tegel over heeft. Ligt het aantal hieronder, adviseren we u ook om deze tegels altijd achter de hand te houden voor eventuele vervanging. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via een van de volgende wegen.

Bel ons

+31(0) 23 5616 232

WhatsApp ons

start een gesprek

Afwerkingen
Afwerkingen
Meer tonen ↓
Kleur
Kleur
Meer tonen ↓
Formaat
Formaat
Meer tonen ↓
Prijs per m²
Prijs per m² - slider
Prijs per m² - inputs
per m²
per m²
Vorm
Vorm
Glansgraad
Glansgraad
Ruimte
Ruimte
Meer tonen ↓