Levertijden & bezorging

Indien u uw bestelling komt ophalen in onze showroom, betaalt u geen verzendkosten.

Alle bestellingen boven de €199,95 worden gratis thuisbezorgd door onze transporteur. Voor bestellingen onder de €199,95 rekenen we €19,95 bezorgvergoeding.

Let op: hier kunt u geen rechten op verlenen. Indien de verzendkosten niet correct zijn berekend, nemen wij contact met u op.

De levertijd op voorradige producten is tussen de 2-5 werkdagen. De levering van uw bestelling is afhankelijk van de grootte van uw bestelling en waar u woonachtig bent.

Binnen 24 uur krijgt u bericht van de beoogde levermethode en -duur. Mocht u wat anders willen afspreken? Ook dat is mogelijk. Hiervoor vragen we u om contact met ons op te nemen. 

Wanneer u een specifiek bezorgdatum wilt kiezen, vragen we u om dit bij het bestellen te vermelden in de opmerkingen. Ook kunt u dit doen door contact met ons op te nemen. We kunnen ook uw bestelling reserveren en voor enige tijd in ons magazijn houden. Dit is bijvoorbeeld handig als u op een later moment gaat verhuizen.

Dat is zeker mogelijk. Dit doet u bij het invullen van uw factuurgegevens. Wanneer u het kopje ‘ander verzendadres?’ kiest, kunt u hier uw gewenste afleveradres invullen.

We bezorgen altijd aan huis. Dat wilt zeggen tot de eerste voordeur. 

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via een van de volgende wegen.

Bel ons

+31(0) 23 5616 232

WhatsApp ons

start een gesprek

Afwerkingen
Afwerkingen
Meer tonen ↓
Kleur
Kleur
Meer tonen ↓
Formaat
Formaat
Meer tonen ↓
Prijs per m²
Prijs per m² - slider
Prijs per m² - inputs
per m²
per m²
Vorm
Vorm
Glansgraad
Glansgraad
Ruimte
Ruimte
Meer tonen ↓